DTG Printing

DTG Printing of Direct TGarment Printing.

Direct printen van een digitaal bestand op textiel dmv inkjet printer.


Voordelen: Het resultaat, een print vergelijkbaar met zeefdruk op textiel maar dan zonder film, cliché en opstartkosten. Ideaal voor kleine oplagen in vele kleuren, full-colour, verloop-tinten? Foto’s... ook interessant voor steeds terugkerende kleine orders.
 
Nadelen: Enkel mogelijk op 100% katoen of mengeling van min. 80% katoen en 20% polyester.  Exacte Pantone kleuren zijn moeilijk te benaderen. Kwaliteit van prints met volle vlakken zijn sterk afhankelijk van de ondergrond of type textiel, hoe fijner of gladder de ondergrond hoe mooier de prints. Een rib t-shirt is bijvoorbeeld niet aan te raden. Contacteer ons best vooraf voor info best geschikte textiel.
 
Onderstaande prijzen zijn enkel geldig bij aanlevering van het digitale bestand “print-klaar” ! Met print-klaar verstaan we:
 
      minimaal 200 dpi op werkelijke grootte.
      Bestand in één van de volgende formaten: jpg, psd, png, pdf  of een vector in eps, cdr, ai (tekst omzetten naar krommen)
      Print op witte textiel > aanleveren op witte of transparante ondergrond.
      Print op zwarte of gekleurde textiel > Dekkende opdruk met witte inkt en voorbehandelingsvloeistof doen we niet meer sinds begin 2021! Alternatief hiervoor is DTF Transfer. 

Prijslijst kan u hier downloaden


Er zijn geen producten in deze categorie.